top of page

Valmentaja

Musiikin Urapolku –valmennuksesta vastaa artistina, yrittäjänä ja musiikkialan moniottelijana tunnettu Jukka ”Juka” Hynynen. 

  • YouTube - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Twitter - Grey Circle

Kuka Juka?

Yli 15 vuoden kokemus musiikkialan yrittäjänä Jiffel Music Group -musiikkiyhtiössä. Jiffel Musicilla on mm. studiot, levymerkkejä ja musiikkikustannustoimintaa.


JuKa on vaikuttanut monien menestyvien artistien ja bändien tuottajana ja tuotantopäällikkönä (mm. Lovex, Justimus, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit ja Sami Saari).


Juka on toiminut monikansallisen levy-yhtiön, EMI Music Finlandin kotimaisen musiikin A&R-tuotantopäällikkönä ja hoitanut muun muassa yhtiön artistien kansainvälistä vientiä. 

Testimoniaalit

“Jukalla on pitkä ja monipuolinen kokemus musiikkibisneksestä. Uskon, että hänenkaltaisensa ammattilaisen näkemyksistä on hyötyä kenelle tahansa, joka pyrkii ammattimaiseen toimintaan musiikin parissa.”

Kimmo Valtanen

Toimitusjohtaja

Universal Music Finland Oy 

“Musiikin urapolku –valmennus antaa hyvät työkalut musiikki- ja viihdealan raadollisen  maailman kohtaamiseen. Jukka Hynysen monivuotinen kokemus alalta takaa sen, että opiskelija saa konkreettista hyötyä ja tietoa mahdollisista ja mahdottomista viihdebisneksen koukeroista.”

Hannu Sormunen

Toimitusjohtaja, manageri

Aspen Music Oy, Lasso Entertainment Oy, Robin Management 

“Musiikin urapolku –valmennus on oiva väline hankkia perustietoa musiikkibisneksestä ja parhaimmillaan hyvä oikopolku kehittyä musiikin ammattilaiseksi. Jukka Hynysen kokemus ja osaaminen biisien kirjoittamisesta, sovittamisesta, äänittämisestä, tuottamisesta ja musiikin markkinoinnista sekä levityksestä ovat vertaansa vailla.”

Mikko Harjunpää

Radio Novan musiikkipäällikkö vuosina 1998-2007 / 2010-2016 

”Jukka, jos kuka, tuntee musiikin tekemisen kaikki puolet. Hän on tuottanut ja esiintynyt ja tehnyt omaa musiikkia. Hän myös ymmärtää promootion ja tiedotuksen tärkeyden musiikin tuottamisen kulissien takana.”

Tomi Lindblom

Musiikkitiedottaja

Visual Media 

Jukan terveiset

Musiikin Urapolku -idea syntyi tarpeesta, johon törmään työssäni lähes päivittäin. Musiikkialalle haluavilla ja jopa ammattiin tähtäävillä musiikinopiskelijoilla on usein suhteellisen vähän tietoa musiikkialan realiteeteista, säännöistä ja vaatimuksista. Tulevaisuuden työmarkkinoilla rakenteiden ja pelisääntöjen ymmärtäminen on kuitenkin avainasemassa.

 

Tämän valmennuksen avulla jaan kaikki tärkeimmät oppini ja kokemukseni musiikkialalta.

bottom of page