top of page

"Loistava kurssi!"

Musiikkialalle tähtäävät kokevat saavansa apua valmennuksestamme. Palaute on  positiivista ja sisältö on koettu hyödylliseksi.

Lue saamaamme palautetta alta!

500px_darkgrey-stars_opt.png

Kysymme aina palautetta Musiikin Urapolku -valmennusryhmiltä. Kaikkien toteutusten palautekeskiarvo asteikolla yhdestä viiteen on 4.34

Avatar 106

Artisti-laulaja

Satu

”Kiitos hienosta valmennuspaketista! Tällaista tietoutta todella tarvitaan. Parasta on ollut suurten linjojen ja tavoitteiden selkiytyminen. Määrätietoisuuden ja rohkeuden lisääntyminen.”

Avatar 111

Artisti-biisintekijä

Jasmin Michaela

“Kiitos hyvästä kurssista! Paljon käytännönläheistä tietoa, jota helppo ymmärtää. Materiaalit ovat todella hyvät ja sisältö on mielenkiintoista sekä tuoretta. Paljon uusia ja hyödyllisiä asioita ja suosittelen kurssia muillekin artisteille/lauluntekijöille.”

Avatar 94

Musiikkituottaja

Slag Productions

”Kiitos todella paljon, että teet tätä! Oma reflektointi on kehittänyt ja selkeyttänyt omaa urapolkua ja tekemistä. Lisäksi alkukurssin selkeä jäsennys sopimuksista ja tulonlähteistä oli ihan kurssin parasta antia! Kyllä tässä kurssissa näkyy sellainen lämpö ja rakkaus uran alkupuolella olevia muusikoita kohtaan.”

Avatar 89

Muusikko

Jussi Merikallio

”Kiitos paljon kurssista, oli tosi hyödyllistä ja tarkkaan mietittyä opetusta. Kehittävintä oli musiikkialan ansaintalogiikan läpikäyminen. Siitä sai jotenkin realistisemman kuvan musiikkialalla olosta ja sen haasteista. Kurssi sai minut selventämään käsitystäni tulevasta, joten se oli kyllä hyödyllinen.”

Avatar 83

Artisti

RASI

”Oli erittäin antoisaa päästä kuuntelemaan ammattilaisen näkökulmasta eri musiikkialan nyansseista. On myös kiva, että Musiikin Urapolusta on suljettu Facebook -ryhmä, jossa osallistujat saavat verkostoitua.”

Avatar 95

Tuottaja

Antti Korhonen

”Kiitos! Hyvä että tällainen on. Hyvin olet jäsentänyt asioita ymmärrettävään ja helposti pureksittavaan muotoon.”

Avatar 98

Tuottaja

Ville

”Hienoa, että alaa nähnyt ammattilainen valaisee musabisneksen toimintatapoja ja mahdollisuuksia ja yrittää auttaa muita löytämään oman paikkansa.”

Avatar 86

Artisti-lauluntekijä

Sampo Salmela

”Kiitos hyvästä kurssista! Olen vihdoin ymmärtänyt edes jotakin kustannustoiminnasta. Kurssi on toiminut tietojen syventäjänä.”

Avatar 90

Muusikko

Janne

”Tosi hyvä, mieluusti kävisin uudestaan. Olen saanut sellaista tietoa, mitä välttämättä ei ole ollut tuosta vain saatavilla sekä ammattitaitoista opetusta, helpolla ja kiinnostavalla metodilla. Tykkäsin tosissaan tästä, kiitos!”

Avatar 104

Laulaja

Virpi Tirkkonen

”Kiitos paljon hyvästä työstä ja tuesta!”

bottom of page