"Loistava kurssi!"

Musiikkialalle tähtäävät kokevat saavansa apua valmennuksestamme. Palaute on  positiivista ja sisältö on koettu hyödylliseksi.

Lue saamaamme palautetta alta!

Kysymme aina palautetta Musiikin Urapolku -valmennusryhmiltä. Kaikkien toteutusten palautekeskiarvo asteikolla yhdestä viiteen on 4.34

Avatar 106

”Kiitos hienosta valmennuspaketista! Tällaista tietoutta todella tarvitaan. Parasta on ollut suurten linjojen ja tavoitteiden selkiytyminen. Määrätietoisuuden ja rohkeuden lisääntyminen.”

Artisti-laulaja

Satu
Avatar 111

“Kiitos hyvästä kurssista! Paljon käytännönläheistä tietoa, jota helppo ymmärtää. Materiaalit ovat todella hyvät ja sisältö on mielenkiintoista sekä tuoretta. Paljon uusia ja hyödyllisiä asioita ja suosittelen kurssia muillekin artisteille/lauluntekijöille.”

Artisti-biisintekijä

Jasmin Michaela
Avatar 94

”Kiitos todella paljon, että teet tätä! Oma reflektointi on kehittänyt ja selkeyttänyt omaa urapolkua ja tekemistä. Lisäksi alkukurssin selkeä jäsennys sopimuksista ja tulonlähteistä oli ihan kurssin parasta antia! Kyllä tässä kurssissa näkyy sellainen lämpö ja rakkaus uran alkupuolella olevia muusikoita kohtaan.”

Musiikkituottaja

Slag Productions
Avatar 89

”Kiitos paljon kurssista, oli tosi hyödyllistä ja tarkkaan mietittyä opetusta. Kehittävintä oli musiikkialan ansaintalogiikan läpikäyminen. Siitä sai jotenkin realistisemman kuvan musiikkialalla olosta ja sen haasteista. Kurssi sai minut selventämään käsitystäni tulevasta, joten se oli kyllä hyödyllinen.”

Muusikko

Jussi Merikallio
Avatar 83

”Oli erittäin antoisaa päästä kuuntelemaan ammattilaisen näkökulmasta eri musiikkialan nyansseista. On myös kiva, että Musiikin Urapolusta on suljettu Facebook -ryhmä, jossa osallistujat saavat verkostoitua.”

Artisti

RASI
Avatar 95

”Kiitos! Hyvä että tällainen on. Hyvin olet jäsentänyt asioita ymmärrettävään ja helposti pureksittavaan muotoon.”

Tuottaja

Antti Korhonen
Avatar 98

”Hienoa, että alaa nähnyt ammattilainen valaisee musabisneksen toimintatapoja ja mahdollisuuksia ja yrittää auttaa muita löytämään oman paikkansa.”

Tuottaja

Ville
Avatar 86

”Kiitos hyvästä kurssista! Olen vihdoin ymmärtänyt edes jotakin kustannustoiminnasta. Kurssi on toiminut tietojen syventäjänä.”

Artisti-lauluntekijä

Sampo Salmela
Avatar 90

”Tosi hyvä, mieluusti kävisin uudestaan. Olen saanut sellaista tietoa, mitä välttämättä ei ole ollut tuosta vain saatavilla sekä ammattitaitoista opetusta, helpolla ja kiinnostavalla metodilla. Tykkäsin tosissaan tästä, kiitos!”

Muusikko

Janne
Avatar 104

”Kiitos paljon hyvästä työstä ja tuesta!”

Laulaja

Virpi Tirkkonen

Tilaa blogit, uutiset ja maksuttomat musavinkit sähköpostiisi.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Leirikatu 6, 02600 Espoo, Finland  |  info [at] musiikinurapolku.fi  |  050 302 7007

© Copyright 2018 Jiffel Music Group  |  Musiikin Urapolku  |  Tietosuojaseloste

Jiffel White Negative Logo