Miksi valmennuksen materiaaleihin on  12 kk käyttöoikeus?

Olemme huomanneet, että iso osa valmennettavista ei ehdi käymään kaikkea materiaalia läpi aikataulutetun ohjelman aikana, joka kestää 3 kuukautta. Materiaalia on myös niin paljon, että sen kertaaminen on useimmiten tarpeellista.

Tästä syystä olemme antaneet valmennukseen 12 kuukauden käyttöoikeuden ja voit halutessasi myös maksaa valmennuksen 12 erässä.

Milloin valmennus alkaa?

Verkkovalmennuksen voi aloittaa ostohetken jälkeen välittömästi. Premium-valmennukset alkavat erikseen määritettyinä ajankohtina. Katso tulevan valmennuksen aikataulut täältä ->

Millaiset ovat kurssin oppimateriaalit?

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi verkossa 24/7 sitä mukaa, kun kurssi etenee ja niitä julkaistaan oppimisympäristöön. Voit opiskella materiaalit läpi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Valmennus on suunniteltu käytäväksi materiaalien julkaisujärjestyksessä, jotta siitä saa kaiken tehon irti. Saat vuodeksi käyttöoikeuden materiaaleihin, joten ehdit hyvin kerrata asiat, jos jotain jää väliin.

Miten valmennus on aikataulutettu ja miten paljon se sitoo?

Valmennuksen alussa saat linkit ensimmäiseen opetusmoduliin. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi viikon välein linkin uuteen moduliin 12 tai 9 viikon ajan riippuen minkä valmennuksen olet ostanut. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi verkossa 24/7, joten voit opiskella materiaalit läpi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Valmennus on kuitenkin suunniteltu käytäväksi materiaalien julkaisujärjestyksessä, jotta siitä saa kaiken tehon irti. Saat vuodeksi käyttöoikeuden materiaaleihin, joten ehdit hyvin kerrata asiat, jos jotain jää jostain syystä välistä.

Eikö nämä tiedot löydy jo netistä?

Kokemuksemme mukaan netissä oleva tieto on hajanaista, usein pintapuolista ja jokseenkin kaukana todellisesta työelämästä sekä Suomen musiikkikentästä. Valmennuksessa jaetaan jäsennellyn ja ajankohtaisen tietokokonaisuuden lisäksi myös käytännön työelämän kokemuksia ja perehdytään yksilötasolla osallistujien urapolkuihin.

Eikö nämä asiat voi oppia musiikkioppilaitoksissa?

Musiikkialalla on paljon ”hiljaista tietoa”, jota ei opeteta kouluissa. Kuten esimerkiksi sopimuksiin ja ansaintalogiikoihin liittyvät käytännöt. Musiikkialalla on myös paljon erilaisia ammattitehtäviä, joihin ei ole varsinaisia virallisia koulutuskanavia. Musiikin Urapolku antaa avaintietoa näihin uravaihtoehtoihin liittyen.

Mitä hyötyä valmennuksesta on minulle?

Suurin hyöty tästä valmennuksesta on henkilökohtaiset ura- ja musiikkisparraukset, jotka tähtäävät sinun yksilöllisten haasteiden taklaamiseen. Saat kaksi henkilökohtaista sparraussessiota kaiken muun verkkovalmennus-sisällön lisäksi.

Digitalisoitumisen myötä musiikkiala on suuremmassa ja nopeammassa rakennemuutoksessa kuin koskaan. Tulevaisuuden työmarkkinoilla on avainasemassa ymmärtää uudet rakenteet ja pelisäännöt, jotta voi kehittää itseään ja taitojaan. Tämä valmennus antaa sinulle ymmärrystä ja konkreettisia työkaluja oman musiikin urapolkusi rakentamiseen.

Miten videokonsultaatio tapahtuu?

Premium-valmennuksen henkilökohtainen videokonsultaatio tapahtuu sovittavana ajankohtana valmennuksen jälkeen. Skype-puhelussa tai vastaavassa käydään läpi tilanteesi ja seuraavat askeleet, jotka parhaiten mahdollistavat etenemisen kohti unelmien musiikkiuraa. 

Henkilökohtainen biisipalaute toteutetaan samalla tavalla, mutta se pidetään valmennuksen alussa kolmannen ja neljännen viikon välissä.

Tilaa blogit, uutiset ja maksuttomat musavinkit sähköpostiisi.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Leirikatu 6, 02600 Espoo, Finland  |  info [at] musiikinurapolku.fi  |  050 302 7007

© Copyright 2018 Jiffel Music Group  |  Musiikin Urapolku  |  Tietosuojaseloste

Jiffel White Negative Logo