top of page

Miksi valmennuksen materiaaleihin on  24 kk käyttöoikeus?

Olemme huomanneet, että iso osa valmennettavista ei ehdi käymään kaikkea materiaalia kerralla ja pidemmällä ajanjaksolla opit iskostuvat arkeen paremmin. Materiaalia on myös niin paljon, että sen kertaaminen on useimmiten tarpeellista.

Tästä syystä olemme antaneet valmennukseen 24 kuukauden käyttöoikeuden ja voit halutessasi myös maksaa valmennuksen 12 erässä.

Milloin valmennus alkaa?

Verkkovalmennuksen voi aloittaa ostohetken jälkeen välittömästi.

Millaiset ovat kurssin oppimateriaalit?

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi verkossa 24/7 heti kun ostat kurssin. Voit opiskella materiaalit läpi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Valmennus on suunniteltu käytäväksi materiaalien julkaisujärjestyksessä, jotta siitä saa kaiken tehon irti. Saat kahdeksi vuodeksi käyttöoikeuden materiaaleihin, joten ehdit hyvin kerrata asiat, jos jotain jää väliin.

Miten valmennus on aikataulutettu ja miten paljon se sitoo?

Valmennuksen alussa saat linkit ensimmäiseen opetusmoduliin. Tämän jälkeen materiaalit ovat käytössäsi verkossa 24/7, joten voit opiskella materiaalit läpi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Valmennus on kuitenkin suunniteltu käytäväksi materiaalien julkaisujärjestyksessä, jotta siitä saa kaiken tehon irti. Saat kahdeksi vuodeksi käyttöoikeuden materiaaleihin, joten ehdit hyvin kerrata asiat, jos jotain jää jostain syystä välistä.

Eikö nämä tiedot löydy jo netistä?

Kokemuksemme mukaan netissä oleva tieto on hajanaista, usein pintapuolista ja jokseenkin kaukana todellisesta työelämästä sekä Suomen musiikkikentästä. Valmennuksessa jaetaan jäsennellyn ja ajankohtaisen tietokokonaisuuden lisäksi myös käytännön työelämän kokemuksia.

Eikö nämä asiat voi oppia musiikkioppilaitoksissa?

Musiikkialalla on paljon ”hiljaista tietoa”, jota ei opeteta kouluissa. Kuten esimerkiksi sopimuksiin ja ansaintalogiikoihin liittyvät käytännöt. Musiikkialalla on myös paljon erilaisia ammattitehtäviä, joihin ei ole varsinaisia virallisia koulutuskanavia. Musiikin Urapolku antaa avaintietoa näihin uravaihtoehtoihin liittyen.

Mitä hyötyä valmennuksesta on minulle?

Digitalisoitumisen myötä musiikkiala on suuremmassa ja nopeammassa rakennemuutoksessa kuin koskaan. Tulevaisuuden työmarkkinoilla on avainasemassa ymmärtää uudet rakenteet ja pelisäännöt, jotta voi kehittää itseään ja taitojaan. Tämä valmennus antaa sinulle ymmärrystä ja konkreettisia työkaluja oman musiikin urapolkusi rakentamiseen.

bottom of page