top of page

Osallistu arvontaan ja voita ilmainen biisipalaute!

Kirjoitatko musiikkia ja haluaisit viedä tekemistäsi seuraavalle tasolle?

Voit nyt osallistua arvontaamme ja voittaa itsellesi maksuttoman biisipalautteen, jossa arvioimme yhden kappaleesi tai demosi ja annamme konkreettisia kehitysehdotuksia.

Miten pääset mukaan arvontaan?​

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Pääset mukaan, kun täytät sivun lopussa olevan lomakkeen ja lähetät meille infot itsestäsi sekä biisistä, josta haluaisit saada palautteen.

Biisipalaute annetaan julkisen webinaarin muodossa, jotta kaikki arvontaan osallistuneet pääsevät näkemään ja kuulemaan palautteen. Tästä on hyötyä myös arvonnan voittajalle, sillä hän voi saada näkyvyyttä omalle kappaleelleen ja päästä esittelemään itseään biisintekijänä / artistina isolle yleisölle.

Bändit voivat myös osallistua arvontaan!

Voit osallistua arvontaan 16.6.2019 asti ja suoritamme arvonnan 17.6.2019. Ilmoitamme kaikille osallistujille, kun arvonta on suoritettu.

Mitä biisipalautteeseen sisältyy?

Biisipalautteessa analysoimme yhden valitsemasi kappaleen tai demon ja annamme konkreettisia kehitysideoita.

Palaute ottaa kantaa kappaleen:

  • tekstiin ja sanomaan

  • sävellykseen ja melodioihin

  • sovitukseen ja rakenteeseen

  • tuotannon laatuun

  • potentiaaliin (radiot, Spotify, levy-yhtiöt yms)​

Analysoimme kappalettasi hyvissä ajoin ja huolella ennen session alkua ja saat session jälkeen kehitysehdotukset kirjallisessa muodossa.

Kuka antaa palautteen?

Palautteen antaa musiikkialan todellinen konkari Jukka "JuKa" Hynynen, jolla on kokemusta musiikkialan eri tehtävistä jo lähes 20 vuoden ajalta. ​

JuKa on vaikuttanut monien menestyvien artistien ja bändien tuottajana ja tuotantopäällikkönä (mm. Lovex, Justimus, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit ja Sami Saari jne).


Hän on toiminut myös monikansallisen levy-yhtiön, EMI Music Finlandin kotimaisen musiikin A&R-tuotantopäällikkönä 2010-2012 ja on hoitanut muun muassa yhtiön artistien kansainvälistä vientiä.

“JuKalla on pitkä ja monipuolinen kokemus musiikkibisneksestä. Uskon, että hänenkaltaisensa ammattilaisen näkemyksistä on hyötyä kenelle tahansa, joka pyrkii ammattimaiseen toimintaan musiikin parissa.”


- Kimmo Valtanen, Toimitusjohtaja, Universal Music Finland Oy

Osallistu arvontaan

Pääset mukaan arvontaan täyttämällä alla olevan lomakkeen pakolliset kentät ja lähettämällä tiedot meille.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt, että voimme olla sinuun yhteydessä myöhemmin sähköpostitse tai puhelimitse. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

bottom of page